Så gör du enkelt din slush med hjälp av en slushmugg

När sommaren kommer med hetta så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust och energi igen, men det är ju icke hela tiden som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin för att få drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar mycket likt en slushmaskin.

slushymaker

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du enbart har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är bara att mixa ihop enligt instruktionerna och efteråt ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha många slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man tro att muggen icke fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är för den skull som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra kopp som är till för att bilda den finfördelade isen så kan man få samma verkan samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det endast blir en mugg men det här kan också ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en förfriskning som gör sig bäst under sommaren. köpa slushmaskin. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna fundera på vanligt vis.