Gör slush med klassisk smak av Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan åstadkomma. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt god och uppfriskande arom tilltänkt särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i samtliga skilda varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat och fem delar vatten.

En enorm hit bland barnen

Få saker är så mumsiga och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att hantera i organiserad rörelse som för personligt nyttjande. Det finns lite skilda varianter av namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och säger Ice Slush, men endast Slush är även vanligt.

Det är en förfriskning bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men även olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, såsom jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är omtyckt. Ifall man handlar en slush på ett ställe där det finns massor skilda smaker att välja bland kan man vanligtvis be att få mixa olika smaker och får då också en flerfärgad slush – särskilt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar härligt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken från en slush är energisk, på ett uppiggande vis. Det påminner en aning om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är tämligen likt saftis, men i mjukare, drickbar form.

Fixa egen slush utan slushmaskin

Man kan producera egna slush hemma, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man testa att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att producera egen slush på detta sätt, men det funkar alldeles utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är ordentligt iskall så funkar det perfekt.

Vill du prova att göra egen slush i hemmet, eller driver du måhända redan en verksamhet som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att handla på www.allt-fraktfritt.se.

slush maskin hemma

Aromhuset smaksätter Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med stor succé aromer till kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att inhandla på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.