Vietnamesisk kanel främjar ketosen

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som till exempel LCHF, Atkins alternativt Dukan har lättare att åstadkomma ett tillstånd av ketos. Flera har svårt att klara av ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet raskt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inberäkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska sänka sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av det såklart, men människor mer målbilden att tappa fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas tillverka egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara mödosamt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin bantning 2-5 metoden
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns personer som upphör med sitt kolhydratintag och likväl inte tycks hamna i ketos, de provar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som följer med ketos, men ingenting sker. Sannolikt beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är dåligt för kroppen på åtskilliga sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att snabbt försättas i ketos. Den innehåller ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och besitter flertalet fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går helt utmärkt att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.