Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl tappa i vikt är för många ett drömscenario som blir riktigt tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har besvärligt för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, vanligen därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. bantning som fungerar
. Nu blir det dock plötsligen smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, eftersom Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt sortiment.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, ganska långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur oerhört många skilda perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att klara av ketos genom att förhöja insulinkänsligheten och skapa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som just kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det troligen inte många som gissade, men djupdyker man lite i ämnet så blir det snart oerhört självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker i synnerhet, eftersom kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel skänker dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter lite av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En undersökning visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel assisterar kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den assisterar energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en ganska hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Möjligtvis kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god verkan för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan prova sig fram till en dos som känns måttlig för en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är berömd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en självklar ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.