Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt samt ansträngande. Oavsett om man är i trädgården därför att man vill eller för att man måste så kan det vara bra att betänka om man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska för att med järnvitriol bearbeta mossa i gräsmattan.

utvattningsmunstyckke

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan för att sedan lätt stega runt på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är fantastiskt betydelsefullt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för svårt att handskas med mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lathet börjar svamla om att den I själva verket är rätt förtjusande som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är många och attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju ej anföra att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan samt mixa järnsulfat med vatten flera gånger för att täcka hela gräset. järnvitriol pris. Även om spridarbommen är behändig och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att alltid springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att efteråt låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanhända även beror lite på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju nyttja flera gånger, och faktum är att flera väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man varje gång behöver ha bra redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Det är viktigt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården för att gti dunk ska funka.