Tillverka ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en riktig svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att bidra ens diet några kalorier, enbart gudalik, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är sällsynt i de flesta andra länder. Det är rött till färgen och har ofta ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och äta så hela ansiktet blir rött.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två andra smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket vettig investering som man fort tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självfallet att tillverka egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man ingenting mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt val till läsk och ifall barnen tillåts välja smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de mestadels att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt gott, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis måttlig mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och vidareutvecklar utbud och produkter hela tiden. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!