Söt hallonsmak från Aromhuset – nu i det kolsyrade vattnet på jobbet

Smaken av hallon har alltid haft en given plats eftersom hallon är så ljuvligt söt, härlig och somrig. Nyplockade, solvarma hallon med aningen vaniljglass eller en klick grädde är det inte många andra sötsaker i världen som slår. Hallon är även smakligt som paj, i hälsosamma smoothies alternativt som kräm. Vi har mycket hallon i Sverige och man kan antingen plocka dem själv alternativt handla från affären när det är säsong, annars är det även vanligt att man köper frysta hallon för att kunna njuta av dem året om.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

När Aromhuset nyligen lanserade sina 20 smaker för kolsyrat vatten så var Hallon en given succé. Det är en klassisk smak som lämpar sig väl i dricka och uppskattas av alla från de allra minsta till de allra äldsta. Aromhusets smaker för kolsyrat vatten gjorde hastigt succé och hallon tillhörde en av de mest framgångsrika smakerna. Aromhusets produkter är fullständigt fria från socker och sötningsmedel, men samtidigt rika på både smak och sötma. Man kan således äntligen njuta av goda smaker utan att behöva ängslas för ett ökat kaloriintag, sockerchockar, hål i tänderna alternativt framtida hälsoproblem orsakade av kemiska tillsatser. Detta är en stor anledning till varför smakerna har blivit så pass populära som de har.

En annan anledning till Aromhusets framgång är att folk dricker mer och mer smaksatt kolsyrat vatten, och att betala överpris för att draga hem tunga flaskor med vatten känns trist och onödigt om det finns enklare samt billigare valmöjligheter. Aromhusets smaker kan användas lika väl till köpt sodavatten som till billigare och miljövänligare hemkolsyrat vatten – resultatet blir samma sak. Genom att ha sina favoritsmaker från Aromhuset hemma i köket så har man ständigt tillgång till gott vatten. Flera av smakerna kan även med fördel mixas för ännu mer intressanta kombinationer.

Nu släpper Gert Strand AB – som ligger bakom Aromhuset – sex av sina mest populära smaker i nytt format. Tanken är att smakerna ska kunna säljas till bolag som har en vattenautomat åtkomlig på jobbet för personalen att inta från. Allt fler chefer blir medvetna om vattnets goda inverkan på både hälsa samt arbetsförmåga och genom att stimulera till ett ökat vattenintag så får man i längden både friskare samt muntrare personal. Vanligt slätt vatten är måhända inte det mest inspirerande man kan dricka under arbetsdagen, men finns det en vattentank som hela tiden är fylld med kallt, friskt, kolsyrat vatten – och därtill någon god smak att tillsätta – så blir intresset för att fylla på vattennivån ett fullkomligt annat.

En av smakerna som släpps i detta nya format är hallon. Den nya flaskan är betydligt större än den som lanserats för privatpersoner och rymmer hela 270 ml arom. Om man doserar i enlighet med anvisningarna så räcker varje flaska till ungefär 58 liter vatten. Ett pumptryck är lagom till att smaksätta en liten plastmugg av standardtyp på 150 ml samt 3-4 pumptryck är en bra dos till en halv liter vatten. Självklart är man fri att mäta upp hur mycket alternativt lite man själv önskar. De övriga fem smakerna i det nya sortimentet är granatäpple, äpple, blåbär, persika och melon.