Smultronvatten som får barnasinnet att vakna till liv

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Framgången fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och sortimentet växer. Frånsett de tre senaste vattenaromerna tillkommer också 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkert till framgångarna, men det råder ingen tvekan om att aromerna är värdiga all uppmärksamhet.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhusets smultron leder en åter till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan åkte ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar mindre jordgubbar, har en väldigt ljuv och len arom som framför allt gillas av barn. Dock inte nämnt att smultron inte skulle fånga vuxnas entusiasm, en tydligare smak av sommar, sol och växtlighet får man leta efter.

Att dricka kolsyrat vatten med arom ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför dricka tråkigt när man kan hälla i sig skoj? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar multum i jämförelse med kranvattnet därhemma, likväl går försäljningen strålande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan få tag på i Sverige, rent och fräsch och kristallklart. För att pigga upp det aningen gör man förståndigt i att skaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för nedanför tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till flera liter. Ifall man absolut uppskattar kolsyrat vatten så är det här en begåvad satsning. Man får purfärskt bubbelvatten, med just den mängd bubblor man önskar. Med Gert Strand ABs smaksättare får man till på köpet precis den smak man vill, ifall det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands utbud, alla med sin speciella arom och beundrarskara.

De övriga 2 nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ännu ett älskat, svenskt bär, samt en aningen mer utmanande smaksättare för kolsyrat vatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml, det är små flaskor det handlar om. Fastän sin ringa storlek så räcker flaskan till att krydda hela femton liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är mycket liten. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med 2 ml som är lagom till en liter vatten. Man kan också använda sig av den medföljande pipetten som är särskilt praktisk när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att handla Aromhusets Smultron, eller något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas samtliga smaker ur alla serier. Driver man en affärsverksamhet och önskar inhandla större flaskor finns några smaker att tillgå i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en service och avnjut Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, slut ögonen och fantisera dig åter till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.