Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Goda, kolsyrade drycker om gynnar hälsan

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara växer. Våra anspråk på kvalitet och goda smaker ökar parallellt tillsammans med varandra så vi accepterar varken vanligt, slätt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma utbredning som tidigare. De flesta vet att vatten är den bästa universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor och den friska diskreta smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi kostsam Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har gränslös tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Därtill är det besvärligt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas bära med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna orsak köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig någorlunda kvickt om man dricker stora mängder kolsyrat vatten.

Ge smak med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innefattar ett sortiment på 22 olika smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Processen att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är oerhört flexibelt, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därtill har man ständigt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och i och med de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken till varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går alldeles utmärkt att kombinera de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan nyttjas även till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Ett par droppar av Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att förstöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är alla fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med ytterst hög koncentration ger likadan sötma som ordinärt socker.

När det handlar om kolsyrat vatten så behövs dock ingen sötma, det friska vattnet blir perfekt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna tillsätts. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till utpräglat vuxna smaker som Pepparmint samt Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!