Smaksätt ditt vatten med melon

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är lätta att mäta upp och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar alla åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur sortimentet.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer och smakar precis som päron ska smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför otroligt bra för alla som försöker hålla en hälsosam livsstil men samtidigt gärna vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig bra med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets utbud och alla kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt samtliga smakerna, rekommenderar 2 ml essens åt varje liter vatten. Det är en någorlunda mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna färdigt i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan vanligtvis är väldigt klen, och menar att man med Aromhusets essenser har betydligt större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 annorlunda smakerna finns, bortsett från Päron, allt från utpräglade barnsmaker som Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon samt klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker samt fruktsmaker som inte lämnar någon missnöjd.

Man doserar aromerna med hjälp av essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, och att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar även att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på bästa vis. Det går självfallet även bra att dosera precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten om man har en egen kolsyremaskin, men det går lika bra att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra själv – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. Just nu hittar man dem allihopa på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte skippa det som är gott, i synnerhet inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!