Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

För mycket kalorier leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men svårt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret fort går upp och därpå ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvattenessenserläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna skänker ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill vakna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller utan kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större grad.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innehåller 22 fantastiska smaker med enorm mångfald där alla kan upptäcka sina favoriter. Klassiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av åtskilliga flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända gillar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går också väldigt fint att blanda olika smaker med varandra för att bilda egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren uppmätning för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer samt barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och mäts upp med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.