Smak av melon från Aromhuset

Smaken av melon är söt och omfångsrik och i ens kolsyrade vatten är det en härlig smaksättare. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker eller sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon någonting för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter således inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas med varandra vilket skapar otroligt många variationsmöjligheter. Doseringen görs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, alternativt med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med massor sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är god att blanda tillsammans med Ananas, Banan eller Persika som är andra smaker ur Aromhusets utbud.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten relativt unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att finna smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är därför ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt endast vill föra en lite mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas närapå alla dagens medvetna människor vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett någorlunda bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den bör vara, uppger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även rätt så klen i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka själv, och variera mellan smaker hur man vill, när man vill.

Ifall man dessutom investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd släpande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är därutöver så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet eftersom transporterna av allt mineralvatten idag är en kraftig bidragsfaktor till samtliga miljöfarliga avgaser i atmosfären.