Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Om ni önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom från Pepparmint. Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

kolsyremaskin

Pepparmint är en frekvent förekommande smak på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken även som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort utbud på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén släppt ännu tre smaker för att komplettera sortimentet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon och smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart lite mer av en udda arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är stor! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är makalöst fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man bör hålla sig till det då överdosering kan bidra med en besynnerlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför nämligen enbart arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det kryddade kolsyrade vatten man hittar ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta avvikelse. Om man dricker mycket kryddat bubbelvatten så gör man verkligen sin portmonnä en service tack vare att fixa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan påträffa kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns bara fördelar.

När man handlar en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så ringa mängd arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Emellanåt kanske man dessutom enbart vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man måttlig mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, perfekta uppiggare. Man brukar vilja hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och inga kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som önskar gå ner aningen i vikt, men samtidigt tycker om att hälla i sig smakligt.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för heta sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppfräschande förnimmelse i munnen alldeles omgående, den går inte ens att jämföra med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta sortiment finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett avsevärt lyckat sådant.