Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Det finns många anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller ej – som ens primära dryck. Den mest uppenbara anledningen är tveklöst den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka fräscht vatten likaså, oavsett hur stora mängder av allting övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därutöver lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i mun, svalget samt mage, och passar därför enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man införskaffa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir avsevärt lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna erhålla för samma pris och därefter avgöra hur snabbt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som samtliga går att mixa med varandra för att designa intressanta smakfusioner. Gert Strand AB är företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framställning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Mät upp försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, omkring två ml per liter vatten.
3.Skruva fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt smidig process som kräver betydligt mindre handlingskraft än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna släpa med sig dem åter till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.