Ge smak åt vattnet

Drick nyttigt – och gott!

Smaksatt vatten är mycket lättare att dricka än alldagligt, ordinärt kranvatten – för att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är också mödosamt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Man står i butiken och väljer mellan att inhandla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare stunder. Måhända köper man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det innefattar det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i affär är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten precis när man vill, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva bära med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att handla för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan favör med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av de flesta. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är knapp, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att sätta smak på en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs även i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem åtskilliga skilda smaker för att växla – alternativt blanda!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com