Förena sockerfria dieter med smakrikt bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

I enlighet med en del dieter så är sockerintag fullständigt uteslutet eller att det i alla fall finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli omgående enormt begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas ständigt och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man intaga med gott samvete om man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (bortsett från light förstås), inte saft…

Vatten är, som vi samtliga vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – utöver det man får i sig via maten.

kolsyremaskin

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det gäller vilket som är mest nyttigt att dricka. Vi har sannerligen tur att ha så oproblematisk tillgång till fräscht vatten direkt ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta inhandla från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten skänker frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg härligt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit lite för mycket, så i samband med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som snabbt blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man smaksätta det tillsammans med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Traditionell, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en strikt diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värderar ett hälsosamt leverne utan socker samt onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.