Den mycket fräscha och goda smaken av Svart vinbär i det kolsyrade vattnet

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att anknyta med svensk sommar. Man doserar lätt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör personligen hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker eller tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett bra val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt sortiment av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att ersätta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver även smaker så bordsvattenaromer framhävs oerhört bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man ifall vattnet också är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och just Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar fint till maten.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenessenserläsk syprupkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

I andra länder är det inte alls enkelt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad en aning smak gör för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är även en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En väldigt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som enbart försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är lätt, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger omkring liknande mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i affär och 2 ml ger konkret och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.