Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och bli av med kilon!

Det är enkelt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan prägel än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självfallet – släcker törst bättre än någon annan dryck.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och nyttigt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har investerat i maskinen i relation till de pengar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan smaksätta vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man handlar i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera på en gång, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna skiftning att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, somliga är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därför också noll kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.