Billig läsk trots frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Det är billigare och många gånger nyttigare att åstadkomma egen läsk. Har man blott en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god dricka. Ifall du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så möjligen du genast är rådvill. Hur kan du tillverka billig läsk med samma goda smak? Oroa dig inte! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

bubbelvatten

Gör riktigt delikat läsk utan Sonjo läskkoncentrat som icke längre finns

Du kan fortfarande göra god läsk för det går att producera hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill inhandla läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del eventuellt upplever lite nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta rentav inte gör någon större skillnad. Man kan ju rentav också smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt hälsosam samt bra soda. grape tonic läskkoncentrat

Vilken smak är den ultimata då man åstadkommer egen läsk?

Det finns vissa smaker som närapå jämt funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är angeläget. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva lite annorlunda smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju även vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha en aning skilda smaker hemma så att samtliga blir glada.

Välgörande dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innehålla något lite socker. Flertal gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är roligt att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det icke varje gång är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att hälla I sig läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns flertal märken på läskkoncentrat men endast Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Då och då kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man sannerligen stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är sannerligen en stor fördel.