Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att kombinera på flera skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratmineralvattenseltersvattenbordsvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Alla är de fullt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för personer som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” dryck utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man undgår allt det negativa som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns förstås att handla färdigt från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig förr! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därtill är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som individer får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå sponsra denna kedja, som kan tyckas överdriven bara för att man ska erhålla tillgång till bra vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag mycket effektiva och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter om man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra exakt så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända vill ha olika smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man med lätthet kan innehava åtskilliga stycken i hemmet – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man nyttjar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås om man tillför smak innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har serverats.