Aga Aqvia kolsyremaskin för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling samt leverans. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många flat och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

kolsyremaskin

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så god hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra inmundiga en aning roligare tillsätter vi bubblor och antagligen lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju näst bredvid avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt rent samt nyttigt, till och med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv samt smakfull kolsyremaskin som både tittar på snygg ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten absolut så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte blott kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att varje bo ska få en kolsyremaskin som passar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man ska slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att bevaka på både diskbänk samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla tillbehör till de annorlunda modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken och ryggen, utan innebär också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar del av alla koldioxidutsläpp och räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man fabricera både kolsyrat mineralvatten, smaksatt, kolsyrat mineralvatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten och går att köpa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets urval som består av 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig och bestämd, utan oxå enormt lätt att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!