Gul grädde med smak av banan – enastånde till tårtan!

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul samt smaken bestämd banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går alldeles utmärkt att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt gott att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en enda kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt kaffe fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men också folk i allmänhet. Folk som lider av sockersjuka, små barn som inte bör acklimatisera vi socker och alla de som av olika anledningar försöker karva ner på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan läsa mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att blott förtära kött, sallader och naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde samt förtära som det är, istället för en sötsak när suget på något gosigt och gott kommer tassa. I yoghurt är den lika god och eftersom den tål både värme samt kyla kan man begagna den i bakverk, frostings, hemgjord glass och frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så funkar både Stevia och Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig ämna köpa färdig läskedryck åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning samt annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. hur långt innan kan man vispa grädde

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna och hälsan!