Grön grädde med smak av melon – en hit på barnkalaset!

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan tidlösa och favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så len, mjuk samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin alternativt icke, men det går alldeles bra att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt gott i yoghurt, hemgjord glass eller frozen yoghurt. hur länge vispa grädde
Även i fixa smetar kan man ha i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut oxå en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att äta under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med kolsyrat vatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man skapa egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange färg? Vill man ha gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.