Grön grädde med smak av melon – en hit på barnkalaset!

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör och smak av len melon, riktigt uppfriskande för både ögat samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan klassiker och älskade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så len, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop ska vara sött eller icke, men det går alldeles bra att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml och det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt gott i yoghurt, hemgjord glass eller frozen yoghurt. vispa smaksatt grädde
Även i fixa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat vatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul kulör? Vill man ha gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär och får skogsbärsgrädde! Hur festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.