Kolloidalt Silver är en produkt som decinficerar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Rör om om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och avyttra för 100 alternativt 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha bort det samt innehar nära nog lyckats.

Det finns emellertid en enorm chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med gott resultat.
Läkemedelsbranchen kan totalt enklet bliva tvungen att själva använda kolloidalts silver. kolloidalt silver i näsan Då blir det totalt abrupt ofarligt igen…

Eller så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla vet funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.