Hur använder någon sig av msm pulver i ansiktet?

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du då och då får finnig hud eller att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och dessutom vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är faktiskt så att man kan erhålla grann hud genom att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka irriterad hud, dämpa ärr av akne och dessutom dämpa inflammation. Och det är inte svårt att vårda själv med msm pulver som man handlar på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att efteråt mixa med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan kosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra kosttillskottburkHög kvalitet MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att skapa en ansiktsmask som består av svavelpulver. Mixa cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Blanda och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. Här kommer ytterligare data: methylsulfonylmethane

Den här masken ger flertal fördelar. Undantagen att du får en läkande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till förtjusande hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Av och till så har man ju fullkomligt okej hud men så dyker det upp en ihärdig finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med lite vatten och blanda redigt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Det här kan upprepas många gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hud därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därutöver så ska du alltid se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar mixa och processa.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska skänka effekt.

Msm utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare samt renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och dessutom så kan man vårda svullnader och smärta utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att addera lite pulver till den produkt som du ändå använder för att vårda din hy med. Mixa inte med detsamma i burken utan bara i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en skonsam utvärtes kur som är snabb att genomföra och som inte kräver mer än en aning pulver och en aning vatten, så det är inte enbart msm pulver i ansiktet som kan giva en kraftfull effekt.