Kalciumaskorbat istället för askorbinsyra för personer med känsliga magar

Alltemellanåt kan det behövas mer vitaminer eftersom vi inte alltid får I oss tillräckligt. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som åstadkommer en massa bra saker i kroppen. Det är sannerligen ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se och för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar intaga eller så kan man strö det ovan mat. Man behöver således inte få i sig något som rubbar magen och det är faktiskt en stor fördel. Du kan göra mer med pulvret som innehåller kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer användbarhet med pulvret som du får i en burk. Det kan alltså användas för annat än inre hälsa. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är helt genomförbart och lätt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så smidig skepnad. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra fungerar bättre) och processa håret. Det finns en aning olika kurer som allihopa är enkla att fatta och att åstadkomma och som skänker en förnäm verkan. Den blir förstås icke lika stark som med starka kemiska produkter men nog för att man ska se en användning med blekningen. Ytterligare information

Man kan också behandla huden med pulvret. Här är det också bara att mixa med vatten och badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst okonstlad och fräsch vilket är något som väldigt många gillar och är ute efter.

Det är ju hejdlöst praktiskt att ha ett pulver som man kan nyttja under tidsperioder då glåmigt väder leder till att man behöver skänka immunförsvaret en kick samtidigt som man ser till att vårda hår och hud så att man känner sig lite piggare inuti och utanpå.