Askorbinsyra kan användas på ett effektivt sätt att bleka håret

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det verkligen att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är betydelsefullt att koppla att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara en aning aktsam med

Ifall det är så att du ideligen bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt faktiskt känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en god sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan minsann kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite skilda saker. Ifall man exempelvis badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massa skilda saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är följaktligen som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Attraktiv hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Det här kan giva en fantastisk effekt med välbefinnande hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig sund genom att inta den, det är c vitamin. Det här är minsann en produkt som man behöver i varje bostad. c vitamin hund.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att slänga påsen eller burken och införskaffa nytt. Det här är verkligen ingen kostbar produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika aktiv som då den är ny.