Om man vill få mera inspiration i livet och ordna vardag till fest? Testa eterisk Olja

När det luktar mumsigt så mår vi gott. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

eteriska

Visst går det alldeles utmärkt att spraya eller puffa lite parfym i alla hemmets rum men en bättre och enklare variant är att tillverka egna doftljus av eteriska oljor från Crearome som får sprida sina ljuvliga dofter i alla rum.

Eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och det passar verkligen in på eteriska oljor. Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Om ni söker säker samt väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Det är inte svårt att skapa egen hudvård med hjälp av eterisk Olja från CREAOME som även erbjuder bra produkter som är till för huden och som är säkra att använda. Det här är företag som är väletablerade i Sverige och som är kända för ett erbjuda mycket god kvalitet.

Skaffa lite mandelolja och blanda sedan i en doft i den som du gillar. På detta enkla sätt har man skapat en olja som lämpar sig utmärkt för massage i hemmet. Det är som du vet, inte bara själva massagen som ger välmående. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Såsom alltid med dofter och parfymer gäller det att icke överdriva

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Då finns det absolut fördelar av att använda eteriska oljor som inte alls har samma intensiva effekt som parfym. Man bör ha i åtanke att det kan finnas känsliga personer i omgivningen som reagerar på starka dofter.

När man börjar använda sig av doftljus med eterisk Olja så kan man alltid börja försiktigt. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Det är bara att öppna ett fönster och vädfra en stund om det blivit för starkt.

Det är ju viktigt att dofterna inte är för starka för vitsen är ju att man ska må bra av dem. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. Klicka här för mer information. Det finns hundratals oljor att välja på, citron och mint uppfriskande och fräscht medan lavendel verkar avstressande.

Du lär dig hela tiden att uppskatta nya dofter och hur de kan påverka dig och din omgivning. Dessutom så kan man ju experimentera och testa nya dofter då man lär sig hur de kan få en att känna sig. Med tanke på att det är så billigt med den här typen av doftsättning så kan man gott kosta på sig en eller två flaskor extra då man beställer.