Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte samtliga utav oss har råd att ha ett bägare gott vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore möjligt, skulle samtliga älska att äta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.

Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan redan när människan precis hade lärt sej att bruka sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för förbrukning av män, kvinnor och pensionärer.

Det röda druvvinet i synnerhet har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, liksom att det innehar många medicinska fördelar om de tas jämnt alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan inhandla vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att visa dej hur man tillverkar detta.

Med en del övning kommer du att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad du ska för ditt hemgjorda vin

En halv kopp socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft samt inte innehar några övriga tillsatser

En flaska där du kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare minska kostnaderna. Klicka här för e-Cigaretter och smakämen

Ett stift som kommer att begagnas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om du inte innehar det, kan normalt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därnäst också.

Bese online efter att ett bra vinjäst, de kostar inte många kronor per färdig butelj.

För nybörjare som behöver lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bra om man se till att man innehar med dej en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor

Kavla opp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin

Ta tratten och häll efter saften i behållaren.

Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) samt häll efter att i två gånger så mycket vatten.

Om du har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.

Skaka alltsammans tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.

Skaka åter grundligt.

Sockret ska vara helt löst i slutet utav blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner och få den klar för användning.

När jästen är beredd, tillsätt också denna till blandningen man har samt skaka åter.

När detta har slutförts, binda man ballongen till mynningen utav behållaren.

Säkerställ att ballongen har några hål i sig innan man knyter fast den till mynningen utav behållaren.

Det är ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen utav behållaren.

Det ska vara antagligen gjort samt tätt (här kan du begagna band eller gummisnodd att knyta med).

Insätta behållaren på en varm plats, vari den ej borde störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande ljud utav bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen igång.

Du kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu måste man tappa det makligt genom en sil i de flaskor du vill lagra det i.

Flaskorna ska företrädesvis inneha en dunkel kulör.

Stoppa in i kylskåpet samt njut efter av ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!